Az ideális munkaszék “maratoni ülőknek”.

KÉNYELEM ÉS HELYES TARTÁS

Egyensúly minden testtartásban

Homorú, szarv alakú háttámlájával és ívelt fa hintatalpaival a Thatsit™ balans® szék egyensúlyt teremt minden testtartásban. Akár otthon, akár az irodában, ez egy ideális munkaszék és a különböző pozíciók közötti zökkenőmentes átmenetre készült „maratoni” ülőknek.

A szék felkínálja a helyes tartást a munkához, amikor egy feladatra összpontosít, vagy biztosítja a kényelmes hátradőlést, amikor a következő nagyszerű ötletet fontolgatja.

A szék sípcsonttámaszai és háttámlája is több fokozatban állítható, így mindig megtalálhatja a testhelyzetét legjobban támogató beállítást.

A Thatsit™ balans® irodaszék az ikonikus Variable™ balans® továbbfejlesztése, szélesebb üléssel, állítható sípcsont támasszal és rögzített háttámlával rendelkezik, amely magasságban és mélységben is állítható.

A jellegzetes szárnyas háttámla tökéletes hely a könyökök pihentetésére, egy időnként jóleső gerincnyújtásra, vagy akár teljesen megfordulásra. A szék számtalan lehetőséget biztosít a test ülőhelyzeteinek variálásához, mindig szem előtt tartva a helyes tartást és a gerincre nehezedő terhelés megosztását.

A Thatsit™ szék natúr vagy fekete lakkozott kivitelben készül, a kárpitos szövetek és színek széles választékával.

Minden fa rész rugalmas és erős, az optimális kényelem érdekében az ülés, a háttámla és a sípcsont egyedi formázásúak. Egyszerre támogató és dinamikusan aktív ülési élmény biztosít.

A minőségre a 7 év garancia a legjobb biztosíték!

Vásárold meg most online

natúr vagy fekete vázzal 2 különböző szövettel

IRÁNY A TERMÉK

Peter Opsvik norvég ipari formatervező tervezése

A minőségre a 7 év garancia a legjobb biztosíték!

Megtalálja a test számára ideális egyensúlyi pontot.