Gravity™ balans®

Egy négy fokozatú szék, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni.

MULTIFUNKCIÓS

SZABAD MOZGÁS, TÖKÉLETES KÉNYELEM

A multifunkcionális Gravity-t úgy tervezték, hogy egyetlen szék alkalmas legyen az ülőmunkára, a kikapcsolódásra és pihenésre, kompromisszumok nélkül.

A négy különböző helyzete lehetővé teszi, hogy igény szerint váltogassuk a testhelyzetünket a térdeplő munkapozíciótól a teljesen hátra dőlésig.

Miután beleültünk, testsúlyunkkal könnyen és folyamatosan tudjuk változtatni az egymáshoz közeli egyensúlyi pontokat, így a legkisebb testsúly áthelyezéssel egy újabb pozícióba billenhetünk.

 

Előre dőlve a Gravity térdelő székként íróasztalnál használható.

Egy kicsit hátra billentve egy karosszék kényelmét nyújtja, majd az egyik lábunkkal, a padlótól történő óvatos elrugaszkodással máris a harmadik, olvasó-, zene hallgató-, TV néző helyzetben találjuk magunkat.

Ilyenkor a lábunkat megpihentethetjük a kárpitozott térdtámaszokon. A negyedik, fekvő-, relaxáló helyzetet egy kicsit erőteljesebb elrugaszkodással érhetjük el. A Gravityben a lebegés páratlan érzését úgy érjük el, hogy egészen hátradőlünk, és ebben az utolsó helyzetben a lábak a szívünk fölé emelkednek. Itt a szék finoman ringat, válaszul a légzés ritmusára, és megadja a súlytalanság ellazuló érzését.

A hagyományos pihenőszékekkel ellentétben a derék megtámasztása valójában megnő a fekvő helyzetben. A fejtámla és a döntött háttámla közötti tér szabad mozgást biztosít a karoknak és a vállaknak.

Maga a fejtámla felfelé vagy lefelé mozgatható, így megtalálhatjuk az igényeinknek leginkább megfelelő beállítást.

Natúr vagy fekete lakkozott kivitelben készül, a kárpitos szövetek és színek széles választékával.

A faváz 24 rétegben bükk furnér és két réteg kőris fedő furnérból készül, amelyeket laminálnak, és magas hőfokon, nagy nyomású présben adják meg jellegzetes alakjukat. Ez a ragasztott, laminált, famegmunkálási technológia extrém formákat tesz lehetővé, amelyek elviselik a folyamatos nyomást.

Lehetővé teszi számunkra, hogy funkcionális bútorokat alkothassunk kreatív tervek alapján, a tömör fa használatakor indokolt korlátozások nélkül. Minden fa rész rugalmas és erős, így soha nem statikus ülési élményt biztosít.