A sokoldalú mindenes, könnyed mozgással kombinálva.

Az Actulum egy sokoldalú, aktív szék, amely megfelel a test mozgás- és variációs igényének minden olyan helyzetben, amikor asztalnál ülünk.

Az Actulum egyedi munkaszékként,  de konferenciatermekben, étkezőkben és tárgyaló helyiségekben egyaránt ugyanolyan sokoldalú, mint amilyen kényelmes.

Az Actulumon ülve a mozgás megkezdése könnyű. Az ívelt fa talpak biztosítják a szabad  előre és hátra dőlést az inga mozgáshoz, reagálva a test természetes hajlamaira.

Az Actulum egy karcsú, rugalmas csatlakozású háttámlával rendelkezik, amelynek célja segítő megtámasztás  a  lehető legtöbb ülő pozícióban. A kárpitozott háttámla és az üléspárnák puha felületet biztosítanak, anélkül, hogy elvennék a szék légies hatását.

Az Actulum natúr vagy fekete lakkozott kivitelben kapható, a kárpitos szövetek és színek széles választékával. A fa hintatalpak 24 rétegben bükk furnér és két réteg kőris fedő furnérból készülnek, amelyeket laminálnak, és magas hőfokon, nagy nyomású présben adják meg jellegzetes alakjukat. Ez a ragasztott, laminált, famegmunkálási technológia extrém formákat tesz lehetővé, amelyek elviselik a folyamatos terhelést.  A hintatalp  és a kartámasz egyetlen darab préselt rétegelt elemből készül, külön vizuális profilt hozva létre, miközben biztosítja a könnyed mozgást.

Designer: Peter Opsvik, 1995